Counting Stars


Disclaimer
Assalamualaikum


Hai! This is izz's territory. Thanks for visiting here. Have a nice day people ;)

Notes
Reminder muehehe~~

  • I hate liars
  • Universal listener to some extend
  • The only daughter of da family

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    “You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.”
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Sweetheart
    Some memories never fade

  • She Is Sleeping
    Sunday, March 18, 2012 | 0 Comments

    Heyya peeps...

    it has been a while since the last time i left my footprints here~
    well actually aku bukanlah nak menulis sangat but this one entry di taip untuk seorang insan. She was a caring mother,good daughter,lovely aunty and obedient wife. What should I say more?

    I.L.O.V.E.Y.O.U.M.A.K.T.A.H.

    Agak lama dah tak jumpa dia..more than a month....nope 2 months rasanye... aku pun dah lupa bila kali terakhir aku jumpa dia...

    Dah lama dia sakit.
    Dah lama dia menanggung derita.

    Dan semalam i went back home just to see her....
    Alhamdulillah...sempat aku jumpa dia for the last time....
    Sekejap je dapat jumpa dan....
    She is sleeping...dan tak bangun lagi dah...

    Her family semua ada saat tu....suami...anak2...adik-beradik..
    Sedih...memang.Siapa tak sedih kalau hilang org yg tersayang...

    Sayu bila lihat si kembar...
    Si kembar yang paling sedih...Mereka yang paling kecil....
    Si kembar yg baru menginjak ke usia 18 tahun...



    Sayang...kita doakan yg terbaik untuk dia...



    Al-Fatihah..

    p/s: buat olah...my ex-classmate of S21T2...semoga kau sihat bro...aku doakan kau cepat sembuh...we're all praying for you...semoga kau cepat sembuh...amin..

    Labels: ,