Counting Stars


Disclaimer
Assalamualaikum


Hai! This is izz's territory. Thanks for visiting here. Have a nice day people ;)

Notes
Reminder muehehe~~

  • I hate liars
  • Universal listener to some extend
  • The only daughter of da family

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    “You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.”
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Sweetheart
    Some memories never fade

  • Zaty's Birthday in Kmm~
    Sunday, May 6, 2012 | 1 Comments

    holla peeps~

    a very good night everyone....
    yeah...since aku dah habis matrik means dgn segala hormatnya aku bergelar "PENGANGGUR" yg terhormat. well maybe aku akan kerja nanti..tapi..nanti nanti la yer..

    memang macam2 yg aku rasa sekrg.... byk pengalaman dan memori yg aku dapat sepanjang bergelar student di KMM yg terchenta! yeah...surely I'm gonna miss the place damn much....heee =)

    ok....back to the title...sebenarnya nak cerita sikit about my lovely bear..... She is my dearest sister larh.. walaupun birthday dia 1 mei tapi kitaorg dah rancang surprise birthday party untuk dier...hihi..so enjoy some pics yarh~~


    taraaa~~ birthday cake...yg amar moon kesayangan zaty belikan..eheemmm ehem...batuk...hoho sudahla, satu kmm tau kau dgn amar zaty oiiii~ huahua~actually cake uh lagi lawa tapi disebabkan pelanggaran dan accident yg berlaku telah menukar sikit conformation cake itu...apepun dah selamat kami makan~


    jejaka2 yg membantu dan memeriahkan party malam tuh.... erkkk..... bantu ke menghuru harakan keadaan? hehe..
     yeah...we olls semua...hadi yg ambil gambar kitaorg...hiiihii...myn yg tgh paling "tinggi" sebab panjat kerusi......  she's the one la yg jadi kepala benda neh setelah amar mintak bantuan...btw....aku enjoy the night walaupun xbape nak kenal diaorg sume..


     this time hadi dlm gmbr....tapi mus pndg blakg and can't see myn there.... minum susu bnyk la....hihi..

     ntah sape entah ambik gambar..xingt..myn yg tersayanggggg hiiiiii~~sungguh aku rindu kaw....

     zaty...suke letewww....eee~werksss..haha hidup dgn sihat bear....

     sumpah lawak...sape yg kuang hajo amek gambo ekspresi muka aku gini..cettt~


    owh pleaseeee~~~dahla dua dua pinky....

    ermm...this event hanya untuk kenalan2 rapat zaty jew...so memg tak ramai la kan yg ader... selepas makan kitaorg main truth or dare..haha serius seronok....cuma kalau memg rapat dg sume org lagi best kot...tapi semua org pun gila2 so bole la.... yg xley blah botol tu asyik tuju kat aku jew... ngeri aku... haish....

    zaty..hadiah nanti aku bagi ekk....heee~

    p/s:
    zaty sayang jgn nakal2.
    zaty sayang aku nak kaw hepi.
    zaty sayang kau tetap ada kat hati nih.
    zaty sayang aku tetap kawan kau walaupun kita sgtlah berbeza...
    zaty sayang...aku sayang kaw...hahaha~

    Labels: , ,

    Anonymous zaty said...

    Anis my bear..
    aku pun sayang kau ketat2! :)

    thankz for the entry.
    puas godek2 jumpe gak blog ko nih.
    maaf, dah lepas sebulan baru aku bace. huhu.

    aku mmg happy ada someone mcm kau dlm hidup aku XD

     

    Post a Comment


        Kisah Lalu