Counting Stars


Disclaimer
Assalamualaikum


Hai! This is izz's territory. Thanks for visiting here. Have a nice day people ;)

Notes
Reminder muehehe~~

  • I hate liars
  • Universal listener to some extend
  • The only daughter of da family

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    “You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.”
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Sweetheart
    Some memories never fade

  • Minggu ke-4 di UPSI
    Thursday, September 27, 2012 | 0 Comments

    Assalamualaikum..

    hey peeps...this will be a short one I guess..

    Well it has been a while since the last time I updated my shabby blog... sorry for those who wait for the next entry...mintak maaf banyak2...

    Dah masuk minggu keempat..so what can I say.. Seniors are super duper great. Sangat menyayangi junior. memang korang akan rasa diterima dan dimanja oleh senior kalau masuk sini... Aku rasa bersyukur sangat dapat further kat sini... sangat..

    Masuk minggu ketiga kuliah...assignment makin bertambah...dengan ladang, makmal, kuliah, kelas.... perjumpaan dengan unit-unit lagi.. well kat sini aku decide nak join Unit Pengangkutan dan Perumahan sebab senang aku nak tau info pasal balik kampung hahaha~ Secondly aku join Unit Penerbitan dan Informasi. As a science comp student kat matrix dulu aku rasa sgt bersyukur sbb kepakaran dan pengetahuan tu dpt aku sumbangkan untuk Kolej Aminuddin Baki. Insyaallah aku akan beri yg terbaik..

    i miss baby so much...take care kat upnm =)


    ex-5 alpha...love all the memories

    me and abg ngah..my life..half of me..

    Semalam baru je lepas mengundi MPP. Entah sapa je aku undi. yang penting senior aku Abg Fadlillah menang.. dia memg baik. Banyak dia tolong aku. Abg Zafri pun sama... kesian kat diaorg sebab aku byk tanya soalan sengal-sengal...yela newbies...freshies...muka blurrr selalu...

    kampus lama sangat cantik dan klasik...awesome view. kampus baru pulak memg sgt canggih dan dikelilingi gunung... haha.. tapi aku still xdpt melawat Tasik Proton. Ok, pekan pun quite maju la jugak.. ada KFC, Pizza Hut and Secret Recipe. So not bad la for a town... KTMB pun dekat dgn kampus lama...

    Rutin harian setakat ni ok saja... Insyaallah boleh cope..pray for me dear readers...

    Ok thats all I guess. Ahad ni aku akan cuba update blog ni..doakan...

    p/s: aku rindu family dan kawan aku. normal lah...xhomesick just trying to cope myself here... having a blast moment here... btw, I have superb housemate and roomates. hey, my classmates are not bad either. But i miss my matrics life damn much. ok bye.

    Labels: , , , ,