Counting Stars


Disclaimer
Assalamualaikum


Hai! This is izz's territory. Thanks for visiting here. Have a nice day people ;)

Notes
Reminder muehehe~~

  • I hate liars
  • Universal listener to some extend
  • The only daughter of da family

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    “You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.”
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Sweetheart
    Some memories never fade

  • Buat Kamu Yang Saya Sayangi.
    Tuesday, October 23, 2012 | 0 Comments

    Assalamualaikum..

    In the Name of al-Muhyi (The Life Giver)...



    Pertama kali ingin ku mohon beribu ampun...maaf sebab ambil masa sikit nak menaip... well yeah with hectic schedules...memang susah nak cari masa menaip...

    Selamat Hari Lahir !!!!

    Khas aku ucapkan untuk dua org sahabat yg sangat bermakna dalam hidup ni... iaitu Emy dan Naza...

    Emy Afiqah
    (22/10/1993)



    Dear you...I'm so sorry sebab tak ada di samping kau sekarang...bestnya lah kalau dpt sambut birthday dgn kau... Insyaallah cuti sem aku balik Melaka jumpa kau... Tak lama je lagi wehh~ Tunggu aku... Semoga kau membesar dengan sihat..dapat belajar dgn tenang...score kaw kaw....jgn berangan waktu lecture.. fokus fokus!!

    Banyak sangat benda yg aku nak share dengan kau weihhh~~ next time kita jumpa aku akan pastikan kita dpt borak sampai muntah... well emy is such a good listener... Saya Sayang Anda sangat-sangat-sangat... Banyak sgt memori yg kitaorg kongsi sama-sama.

    those sweet memories....bitter moments...semua tu aku dah lalui dgn kau..dan aku yakin kau manusia yg kuat... be strong baby.. I know it's not easy tapi aku hanya mampu doa untuk kau... aku ada bila je kau perlukan aku Insyaallah...

    Nuezza Nazain
    (23/10/1993)



    Ezza!!! hahaha~~~ babe, selamat hari lahir...jauh gila kau dgn aku... ingat lagi dulu kita plan ramai-ramai nak ambil akuatik..last-last semua org berterabur satu malaya.....ehhehehe... woooowoooo~~ bila dah jauh ni baru aku sedar rindunya aku kat kau... zaman kita bergurau senda...gaduh-gaduh manja...fikir-fikir balik mcm bodoh je gaduh-gaduh..tapi kadang2 bnda bodoh2 tu la yg boleh buat kita tersenyum.....

    =)

    talking about memories...jangan cakaplah...memg byk sangat memories dgn kau... well actually waktu kita chatting aku otw menyiapkan entry ni hahhaha~~sorrryyyyy jugak sebab lambat wish sebab aku sgt busy dan tertido mati mlm tadi sbb ada midterm hari ni...

    Aku harap kau dpt survive kat sana dan ketahuilah kau tiada penggantinya~~ because u're unique on ur own way...serius neh hahaha! xkisah la apa org nak kata..tapi apa yg aku tau kau mainkan peranan penting dlm hidup aku... oh well.... aku rindu sgt zaman pergi balik kuliah dgn kau.... bunyi phone kau..rihanna hahah~ walaupun aku xdpt nak buat surprise mcm yg ko buat kat aku masa februari lepas tapi aku harap kau tau yg aku bersyukur sebab kau ada....still breath until today~

    teringin nak buat kerja-kerja gila *sangat gila* yg selalu kita buat masa dulu-dulu. nak nak kalau dah malam2..memg best arghhh buat jahat..hewhew~okeylah semoga selamat sampai di bumi melaka tercinta nanti.. be safe...harap2 flight ok n xdelay.. =] ada masa kita jumpa nanti! heee~~


    i'll never forget both of you =]

    Thanks to Allah s.w.t. for giving them the nikmah of life until today.. Happy 19th birthday dear~

    Labels: , ,