Counting Stars


Disclaimer
Assalamualaikum


Hai! This is izz's territory. Thanks for visiting here. Have a nice day people ;)

Notes
Reminder muehehe~~

  • I hate liars
  • Universal listener to some extend
  • The only daughter of da family

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    “You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.”
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Sweetheart
    Some memories never fade

  • Minggu Tautan Kasih
    Sunday, October 14, 2012 | 0 Comments

    My precious group....me as mom and faiz as dad.


    Another entry today hahaha~

    *kau ingat senang aku nak bukak blogger dashboard? hahaha~

    Ehemm.... setelah berakhirnya minggu orientasi yang seronok dan tak berapa nak renyah sangat tu.... Jawatankuasa Mahasiswa Kolej dengan sukacitanya menganjurkan Minggu Tautan Kasih. Kiranya orientasi kolej la pulak...hohoiii~

    Ketua facilitator kali ini ialah Abg Erman Ngah... warghh sarawakian in da house!!! bakal guru Bahasa Melayu Insyaallah... program yang di atur memg sangat best...  Suka sangat dengan LDK yg telah dirancang memg gila!
    Abg Erman yg kepenatan

    One of my fav check point... kena makan telur muntah..walaupun aku ragu ragu nak telan tapi aku telan gak... memandangkan yang jaga kat situ akak Fatin n Abg Aiman......aku telan jugaklah.... erkkk geli nak muntah... wekkkkk~~~

    Sedap weh telur ayam mentah...semua org merasa...

    group kitaorg dpt checkpoint ni yg pertama...best siodd
    hahhaha~~checkpoint... yg ni kena berguling-guling dalam lecak...perghh selagi xbasah xley bangun... memang tragis betul... hahaha nak2 grup lagi satu ada si Aboy tu..memang kecoh yang amat tapi seronok!

    bebudak kecoh yg sgt aktif....

    bersama faci@rakan exco

    with da housemates balqis,fara,zati,kak ecah n nad

    last moments with budak2 teater yg supper awesome!
    oh yeah..officially jugak aku keluar dari kelab kebudayaan kolej. sebab aku xmampu nak bagi komitmen... huhu sedeyh la jugak sebab aku dah serasi dgn diaorg semua...dengan exco kak fatin yg cute.. huhuhu~ Walau apapun aku akan tetap support korg!

    jmk dan rakan exco yang seronok melayan kitaorg~ekekeke~

    senior menyimbah air waktu aktiviti "kunang2".
     Aktiviti kunang2 ni memang wajib setiap tahun...dlm pukul 2.30 pagi kot kitaorg kena bawak lilin yang menyala beramai-ramai mengikut laluan yang ditetapkan..pehhh memang best kena simbah dgn air malam2 dgn senior... Masyuk seyh...


    siapa kalah masuk ramai2 hee~

    lumpur free....bagus untuk kulit bhahaha~

    jom makan roti sedap!! 
    yang ni memang xleh blah..nampak cam roti biasa tapi.....dalam tu ada setan lori garam.... perghh seksa weh nak habiskan...

    band KAB...

    bersama pengetua dan ydp..
    Aku rasa sangat happy sebab memang syiokkk habis aktiviti sepanjang minggu tautan kasih..Group aku siap dapat award kumpulan paling jujur lagi..

    Ok will see u all so soon =P

    papai~~

    Labels: , ,