Counting Stars


Disclaimer
Assalamualaikum


Hai! This is izz's territory. Thanks for visiting here. Have a nice day people ;)

Notes
Reminder muehehe~~

  • I hate liars
  • Universal listener to some extend
  • The only daughter of da family

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    “You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.”
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Sweetheart
    Some memories never fade

  • Tahun Baru Dengan Final Exam.
    Wednesday, January 2, 2013 | 0 Comments

    Assalamualaikum.
    Whewww tetiba rasa nak menaip...wowowo..

    Sesungguhnya aku merindui melaka tahap apa dah ni. Bukan xmau balik tapi nanti aku bersuka ria sampai tak ingat dunia.. memang xjejak Tanjong Malim terchentaaaa ni haaaa~~

    It has been a short fun semester for me...Thank Allah the Almighty for giving me such a nikmah of life. Dapat ramai kawan baru yang sangat best... Not to mention dapat Abg Long baru kat sini... Whewww at least ada orang nak tengok-tengok kan aku kat sini...

    Ekspresi cam haram aku....ahaha~ada ku kesah???

    I miss so many things that I left behind. Hey, it's normal la kan to remember and miss our past and people around us. Lol xyah nak teka sangat...anda-anda yang membaca entry ni ialah kalangan homo sapiens yang sangat dirindui.

    This semester, ambik 7 subjects. tapi final ada 6 paper saja. I'm so excited to finish all the paper... Buat semua sahabat yang berjuang...good luck k. Semoga berjaya....hahaha.. Dah la tadi baru je habis paper econs. Serius rasa cam haram...bukan apa... Aku dah try nak mendalami econs tu tapi still xboleh. aku boleh mengadap Anatomy berhari-hari tapi Econs xboleh. Terseksa jiwa raga ku.

    And actually, we should take the subject bila semester 5 nanti. Erkkk....tapi xtaw nape batch kitaorg pelik sikit...Bukan pioneer pun nak pelik-pelik bagai... Belum tambah kelas Mekanisasi... Tapi at least Physics kira sweetheart la jugak...

    Sekarang ni life lebih banyak tertumpu di twitter..tapi sejak blackberry bold tu buat hal. Rasa mcm pehhh.... Dah la hari tu lenovo motherboard rosak. sekrg bb buat hal... Demmmm gila. hanya mampu bersabar je... nyanyi lagu Dugaannya~Hujan.

    Farah,Nad and Me. Housemate tersayang...
    Ekeke sempat waktu study week merayap kat TimeSquare.
    Hari ni....habis je exam pergi cafe jap petang....nak cari nasi putih sebab Kak Ecah masak hari ni. Dan hari ni gua jumpa Fiq for the first time dekat cafe...oh yeahhhh~~nasib baik gua rabun dan lambat sedau.. kalau xmemg dah jerit je bagi Fiq perasan aku ada kat cafe. Ye ye jer dia nak belanja aku es krim... Tu belum  Si nazim punya bahagian. At least nazim bagi aku nasi dia waktu olahraga sbb dia xdtg ha ha ha....

    Alhamdulillah aku kekal di Kolej Aminuddin Baki (KAB). so yeahh... aku akan berjumpa dengan Fiq la nmpknya sepnjg 4 tahun ni. Fiq atlet kot...for sure stay KAB sampai grad. Aku pun InsyaAllah mencuba untuk bertahan.....

    Ni ha Fiq yang selalu aku cter kat twitter haha.
    Kawan yang sangat best dan sempoi..bakal
    guru yang berwibawa InsyaAllah.
    Saying about kolej kediaman....
    Demmmm it laaaa....aku maybe kena balik kolej awal... Rasanya laaa tapi xsure lagi... xkisah pun balik awal tapi please jangan tarikh 4 Februari tu kena balik.... Arghhh aku nak turun KL kot masa tu....turun nak meronggeng babe..bukan sebb nak balik Tanjong Malim...

    Apapun excited nak buat homework yang Exco PDI bagi. Kena buat video and poster. Dan xsabar nak tunggu open day KAB bertugas as sekretariat InsyaAllah. Kalau xde aral....... so member yg baru nak masuk degree tu bakal di sambut oleh aku dan sahabat lain... Moga tercapai perancangan ini. Amin.

    For next sem jugak aku jadi ketua rumah. Hurmmm, pastu Abg Wan dah keluarkan mandat suwoh kami bakal ketua rumah dekat kolej kediaman ni menghadiri kursus kepimpinan....wathjfdklllll*****.... apa jadi ketua rumah pun perlu pergi kursus? huhuhu....

    Xpelahhh..aku redah je....belum lagi citer Unit UPP nak buat program kat Jeli, Kelantan..awal bulan 3. Memang super hectic. Dah la aku daftar 20 jam kredit next sem...but it's okay..I'll try my best untuk bertahan dan berjuang~~~I know I can. Doakan aku kawan-kawan...

    Okeylaaaa tu je kot nak share...btw, beberapa hari ni aku asyik replay this awesome video. Check it out!

    Till then...