Counting Stars


Disclaimer
Assalamualaikum


Hai! This is izz's territory. Thanks for visiting here. Have a nice day people ;)

Notes
Reminder muehehe~~

  • I hate liars
  • Universal listener to some extend
  • The only daughter of da family

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    “You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.”
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Sweetheart
    Some memories never fade

  • Rosalinda.
    Thursday, March 7, 2013 | 0 Comments

    Assalamualaikum dear peeps =]

    Bismillahirahmanirrahim, dengan nama Al-Fattah, yang Maha Pembuka Rahmat.

    Hola amigos ! Como estas?

    Well just wanna share some excitement of my life. Dengan jayanya aku telah menghadiri kelas Bahasa Sepanyol Komunikasi 1 selama tiga minggu berturut-turut. It was so much fun dapat ilmu baru. Belajar bahasa baru....

    Actually our class sepatutnya di bawah seliaan Profesor Edison Mejia Vasquez tetapi diganti oleh Profesora Fatina pulak. Hurmmm mana-mana pun okey je rasanya. Hahahah what can I say, Espanol ialah bahasa yg memerlukan korg bukak mulut luas-luas baru dpt keluarkan bunyi sebutan yg tepat. Setiap benda dlm spanish ada gender...masculine or feminine. Tak susah sgt tp xlah senang. 

    Okay back to the title.

    Hewhew, masa kelas semalam...aku dgn Ham, si gadis Korea kena berpasangan utk baca dialog and we have to change our name. Last-last nama dia Theresa aku plak Rosalinda. Bantai je jahhh.... Dalam kelas pun lecturer bukak lagu Rosalinda sbg selingan. Si Aysar sibuk nak lagu La Intrusa bagai.... Apapun all of us are having so much fun in this class..



    Ada sebab sbnrnya aku belajar bahasa ni. Sebab, nak tmbah pengetahuan...aku minat Enrique Iglesias... Lepas tu satu hari nanti aku nak melawat Barcelona....Masjid Al-Hambra dkt Granada. Dan aku doa byk2... aku nak buat ISEP dekat-dekat area sana nak tengok ladang cili haharghhh....

    Itu cita-cita aku....hurmmm kena usaha lebih ni =]

    So pada adik-adik yang bercita-cita nak belajar byk bahasa sila belajar betul-betul nanti boleh belajar kat universiti byk bahasa. Bayaran pun sgt minimum....

    Okeyy aku nak smbung packing nak balik Melaka malam ni. Adios Amigos....

    Hasta luego ! Will update my new entry later :)