Counting Stars


Disclaimer
Assalamualaikum


Hai! This is izz's territory. Thanks for visiting here. Have a nice day people ;)

Notes
Reminder muehehe~~

  • I hate liars
  • Universal listener to some extend
  • The only daughter of da family

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    “You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.”
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Sweetheart
    Some memories never fade

  • Rutin Mahasiswa Sains Pertanian.
    Sunday, April 21, 2013 | 0 Comments

    Assalamualaikum.

    Dah berapa kali aku bukak tutup blogger. hati rasa nak menaip tapi bila dak bukak blogger terus blank. gelap. hilang idea.  hahaha~~ berapa hari ni rasa biasa-biasa je. kena catch up some stuffs.

    Actually aku tengah xde mood nak study olericulture. tau apa itu olericulture? ada kaitan dengan sayur-sayuran la senang cerita. for further information you can click at the home button and search olericulture, thank you =) wkwkwkw.

    As usual every semester kitaorg kena menanam pokok. Haha nama pun student sains pertanian memg bergelumang dengan pokok tanah....but i do want to remind you....yes you.. pertanian tu xterbatas pada pokok je. Termasuk perikanan dan haiwan.

    So, this time kitaorg kena tanam sayur-sayuran.

    bendi aku and timah hihi~~
    kangkung yuni dgn zila yg dah terlebih hari utk diharvest.

    batas kema dgn dila..aku rasa kena buat penjarangan lg patutnya.
    just my opinion laa~

    batas tito dgn farid. timun timun..

    nak sangat jadi model ye farid . nah aku tepek gambo kau hahaha.

    tolong-menolong

    some of us....

    sibuk-sibuk di ladang hihi

    Kalau ada masa setiap hari pergi siram pokok. Kalau busy tu memg berdoa laa hujan turun. Nak menanam ni kena ada jiwa. Kalau tak, pokok yg korg tanam tu xberapa nak awesome la. Okeh tu je kali ni. byebye peeps =)

    Labels: ,