Counting Stars


Disclaimer
Assalamualaikum


Hai! This is izz's territory. Thanks for visiting here. Have a nice day people ;)

Notes
Reminder muehehe~~

  • I hate liars
  • Universal listener to some extend
  • The only daughter of da family

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    “You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.”
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Sweetheart
    Some memories never fade

  • Cinta di Pulau Pinang.
    Thursday, December 26, 2013 | 0 Comments

    Assalamualaikum.
    Hollaaaaa!! Come again...hey I'm here...

    Going to spam some pictures in penang.

    Memandangkan aku dok sibuk cakap bz sana-sini ingat nak share le gambar-gambar huahua~~ kali ni nak share le pictures with RIM's family. *Rakan Integriti Mahasiswa* Sebelum tu...a bit intro... Aku start join sekretariat RIM ni sejak penghujung sem satu kalau tak silap. Entah mcm mana masa sem dua tu aku dan farahin ditugaskan untuk mengendalikan Malam Kebudayaan anjuran RIM. Alhamdulillah berjalan lancar huahuahua...sejak drpd itu memg kitaorg aktif laaaa dgn RIM nih.

    Sepatutnya aku and farahin calon exco untuk sidang ni. Lagipun mantan presiden sendiri yg bagi mandat tapi terpaksa ditolak disebabkan masa tu aku dah pegang byk jwtn. Enough with the sad thing. Put the emotions aside and lets enjoy the pictures in penang.

    Poster Program
     What's on my mind? terus teringat Kirara dan Zura yg dah lama tak jumpa...setahun lebih kot... Rindu sangat dgn zura...bila dapat jumpa..rasa sangat happy wee..wee... I miss her a lot. Dia yg selalu tolong aku, dengar cerita aku. Tak pernah mengeluh kalau minta tolong. Still missing her. Dahla tengah dengar lagu Leessang Blues waktu ni woowooo sobs sobsss.

    me and lovely zura

    lunc talk with le mates from rim usm
     With le Nik and Amira from USM. They are so humble dan mesra. Siap belanja makan coklat banyak-banyak kat kitaorg ni haaaa. Rindu lahaiiii dekat bebudak USM neh...

    Majlis tertinggi RIM UPSI n RIM USM

    Sesi Ice Breaking....hewhew pasangan mesti uni berlainan

    Gambar bersama hari pertama <3 td="">

    Tempat tidur kami. Alhamdulillah selesa....
    Malam tu kitaorg lepak tepi tasik makan-makan....bercerita ala-ala campfire gitu. nasib tak jumpa biawak gergasi dekat sana...lepas tu sempat gi Pesta Penang sampai tengah malam.... Wow barang kat sini murah-murah woiiii....We have lots of fun here.

    Beratur cepattttt.....hahahaha

    Ke bukit bendera....yoohoooo~~~


    Sweet sangat huahuahua~~

    Candid lagi weiii candid ;)

    Ini sesi senamrobik bersama MT
    Aku rasa ini lah sesi senamrobik paling seronok yg pernah aku jalani. Best sangat...nak-nak bila MT yang turun padang. Dari depan, Fahmi Presiden RIM UPSI, Datu as TYDP kpd fahmi dan Safrial dibelakang selaku TYDP RIM USM. Part yg memg superb waktu koreografi lagu Gentleman-Psy. Memg stylo habis...

    Banyak lagi gambar lain...tapi...xnak share arghhh itu personal...gambaqq kat padanggg kota, atas bukit bendera, depan tasik...weewee... I have so much fun.

    Apapun tujuan utama untuk jumpa Noor Baizurah tercapai. Yes....true friends really worth it.

    Gonna miss you bestie. Sampai ketemu lagi. xoxo untuk kamu <3 div="">

    Labels: