Counting Stars


Disclaimer
Assalamualaikum


Hai! This is izz's territory. Thanks for visiting here. Have a nice day people ;)

Notes
Reminder muehehe~~

  • I hate liars
  • Universal listener to some extend
  • The only daughter of da family

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    “You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.”
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Sweetheart
    Some memories never fade

  • A lil break to keep breathing.
    Thursday, December 26, 2013 | 0 Comments

    Holla there....

    Assalamualaikum peeps and popcorns.

    Hahaha lama sangat dah aku tak bersihkan sawang dekat blog ni. Guess what, alasan kali ini tetap sama. I'm still struggling to finish my sem three at universiti terchentaaa. Sibuk....sangat. Wasabi pernah cakap, "kau betul busy kalau tak sempat nak buat dosa.". Hahaha tipu la kalau aku kata aku xdak masa tapi masa yg ciput tu digunakan untuk tido-tido dan tido lagi.

    Sebenarnya aku teramatlah jelly bila melihat sebahagian kawan-kawan yg dah selamat berumah tangga, bertunang bagai....oh yg dah berpasangan. Lumrah laaa tuh kalau dah masuk umur-umur mcm ni dah fikir nak berkeluarga tak gitu? Hahahaha shuvit la izz...kau xde topik lain? *ini blog gua so suka hati laaa..kann?

    Kekadang melayankan kesibukan ni....program sana-program sini. Meeting lagi...kursus yg tak pernah habis sampai gua dah kena panahan membunuh lecturer sbb asyik skip kelas...menyebabkan gua rasa sunyi sendiri. Kawan-kawan semua dah jauh....yeahh I mean AJs, Matrixians and Rage of course. nak berkongsi cerita pun fikir byk kali...sbb diaorg ada masalah sendiri, ada komitmen sendiri....menambahkan lagi sunyi apabila kerinduan terhadap keluarga itu sangatlah memuncak.

    Sampai satu tahap aku rasa nak ambik rokok sebatang bagi lega perasaan. Kebetulan aku baru lepas tengok balik gambar-gambar zaman KMM. Rindu bhaiiii....rasa sanggup je tukar semua harta untuk kembali ke zaman itu. Aku rindu, aku sayu. Banyak yang nak aku ulang, yg aku xmahu berlaku. Arghhh itu semua hanya masa lampau. Kami dah pun tercampak serata dunia. Itu semua hanya kenangan masa lalu yg akan terus ada...terus wujud dlm hati.

    Kadang aku rasa tak mampu.....tak mampu berdiri sendiri.

    I need someone that can be my Jaded Jade. You know Jade? A person that sails the same boat with you but different cabin and he will rant with you all time without being judgemental. I do have my own Jade but they are far away....Far...

    Hahaha enough la bebel....don't worry..I have a new big family now yang susah sama-sama, gelak sama-sama. Doakan kami semua....untuk final exam kali ini khususnya....

    With le Kak Huda (TYDP KAB) our 'mom' . Keluarga Rakan Exco Kolej Aminuddin Baki 13/14
    Jumpa lagi. lepas final ni. Moga Allah permudahkan. good night ;)

    jgn buat andaian. ini dia. a friend. special one. dia punya
    accent tersendiri. doakan. doakan. aminnn :)
    Gonna miss this blog. xoxo sikit heh ;)

    Labels: