Counting Stars


Disclaimer
Assalamualaikum


Hai! This is izz's territory. Thanks for visiting here. Have a nice day people ;)

Notes
Reminder muehehe~~

  • I hate liars
  • Universal listener to some extend
  • The only daughter of da family

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    “You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.”
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Sweetheart
    Some memories never fade

  • Kursus Pra Perkahwinan
    Monday, March 17, 2014 | 0 Comments

    Assalamualaikum.

    Hey hai hola! Sem baru semangat baru! Yeahhh.

    Pada 1-2 Mac yang lalu telah diadakan kursus pra-perkahwinan di Kolej Za'ba anjuran Exco Latihan dan Pembangunan Sahsiah Kolej Za'ba iaitu saudara Zharif merangkap my friend hahaha. Disebabkan Zharif yang jadi pengarah program kenalah bagi support sikit kan...Lagipun tak salah rasanya tambah ilmu. Perancangan untuk masa hadapan jugak kahkahkah...

    Setelah berjaya membasuh otak le housemate untuk join sekali, kitaorg pun mendaftarlah untuk kursus ni.Yuran yang dikenakan ialah sebanyak RM70. Sehari tiga kali makan dan dapat sekali goodie bag, pen, note book, dan buku "Gerbang Perkahwinan" yang harus dikatamkan hahaha. Okay masa dapat buku ni memang tak sentuh lansung sebab busy dengan assignment bagai. Esok nak kursus baru selak-selak sikit hahaha...


    I was shocked at the first place bila sampai-sampai je dekat meja pendaftaran tu ramai junior agri science sem dua yang join sekali program ni. Amboi memang pakat pergi satu batch ke camne? kehkehh... kebetulan Pa keluarga rakan exco KAB pun join termasuklah ajk blok Delta si Yoshi sekali. Meriah la jugak sbb majoriti yang pergi tu memg aku kenal haaa...

    First day tu macam-macam input yang aku dapat walaupun aku lari-lari jap sbb ada kelas PBSM muehehe. Ditambah pulak dengan Open Day KAB yg berjalan serentak minggu tu. Overlap lap lapppp program. Haizzz memg aku bertugas as AJK PDI waktu malam jela. *cerita open day InsyaAllah diupdate entry akan dtg*


     Okayyy nak dipendekkan cerita, after two exhausted day dengan jayanya I had received the certificate!!! Tunggu masa je dah boleh kahwin...hahahaha study tak habis lagi woiiii!! Senyum sekejap dapat sijil ni. Tak sangka masa pantas betul berlalu. Rasanya mcm baru semalam aku jadi pengawas masa sekolah rendah. Baru je ponteng kelas Biology, fly drpd asrama masa sekolah menengah. Yeah kenangan itu sudah bertapak aku tinggalkan. Semakin usia meningkat masih banyak perkara yg harus dibaiki, dipelajari....


    Okay, itu jela kot nak share. Tataplaaaa muka-muka gembira kami yang dah dapat certificate untuk nikah haaaa....kami sudah, anda bila lagi? Hahahaha oraittt.Till then...Adios amigos ;)

    Labels: ,